Myhrbraaten.com

Motörhead spilleautomat

Motörhead var et britisk band som ble grunnlagt i 1975 av bassist, sanger og låtskriver Ian “Lemmy” Kilmister. Han var i løpet av bandets mer enn 40 år lange karriere også det eneste faste medlemmer. I staten fikk Lemmy med seg gitarist Larry Wallis og Lucas Fox på trommer. Motörhead var banebrytende fra første stund og bandet omtales ofte som forløperen til det man i dag kjenner som “den nye bølgen med britisk metall” som startet på slutten av 1970-tallet.

 

Gjennom årene hadde Motörhead utallige medlemmer, men det var perioden med Lemmy, Phil “Philthy Animal” Taylor på trommer, og “Fast” Eddie Clarke på gitar som var bandets mest suksessrike periode om man ser på rene salgstall. For mange av de mest hardbarka fansen av bandet, er det også disse tre som anses som det eneste “ekte” Motörhead. Bandet var aktive i mer enn 40 år og selv om det var lengre perioder hvor de verken turnerte eller ga ut album, rakk Lemmy og Motörhead å gi ut over 22 studioalbum, 10 livealbum, 12 samlealbum og fem EP-er.

 

80-tallet store sønner

1980-tallet var uten tvil Motörheads virkelige storhetstid med låter som Overkill, Bomber, Ace of Spades og det nå legendariske livealbumet No Sleep ’til Hammersmith. I løpet av 80-tallet hadde Motörhead flere singler på UK Top 40-listen enn noen annet metalband og de står i dag oppført på 26. plass på VH1s liste over tidenes beste metalband. Gjennom årene solgte Motörhead over 15 millioner album verden over og la grunnlaget for nye sjangre som punk rock, speed metal, og thrash metal.

 

Hedret av NetEnt

Det er vanskelig å skulle se for seg hvor metal som sjanger ville vært i dag om det ikke var for Lemmy og Motörhead. Siden de ikke var en de mestselgende bandene, er det mange som glemmer dem når de ser tilbake på hvor det hele startet, men det gjorde ikke NetEnt når de i 2015 slapp nyheten om at de ville lage en serie med musikalske spilleautomater. Serien som de kalte NetEnt Rock, ble lansert med tre musikere og band som alle har satt dype spor etter seg. Først ut var Guns N’ Roses-automaten som kom i 2016, som var en automat som ble hedret med prisen for årets beste automat. Så kom automaten til gitarhelten Jimi Hendrix, og sist, men på ingen måte minst, den mest hardtslående av dem alle: Motörhead-automaten.

 

Automaten er et mørkt mesterverk av en punk/rock automat satt på en stor scene med symboler som alle var av stor betydning for Lemmy og Motörhead gjennom hele karrieren. I bakgrunn spilles deres største hits som No Sleep Til Hammersmith og den udødelige Ace Of Spades. Automaten tilbyr en fenomenal spillopplevelse og har siden den ble lansert vært en enorm suksess på utallige nettcasinoer. Om du aldri fikk gleden av å oppleve Lemmy live på en scene, får du via NetEnts mesterlige automat en liten smakebit av nøyaktig hvor hardt denne mannen rocket. Om du har lyst til å sjekke ut automaten før du satser egne penger, kan du teste gratisversjoner (som ikke gir gevinst) eller bruke bonuspenger. Ta en kikk her for å lese mer om ulike steder å prøve Motörhead-spilleautomaten.

 

Automaten omfavner alt Lemmy sto for gjennom en lang karriere, men ble dessverre ikke klar for lansering før Lemmy gikk bort i desember 2015, etter lang tids sykdom. Daværende bandmedlemmer trommis Mikkey Dee og gitarist Phil Campbell, som hadde spilt med Lemmy de siste 10 årene, opplyste kort tid etter Lemmys bortgang at Motörhead som band ikke ville fortsette.

 

Bare 15 måneder etter at Lemmy forlot oss, slo Phil “Philthy Animal” Taylor følge med han som det siste gjenlevende originalmedlemmet av det legendariske bandet som for alltid endret rock og metal slik vi kjenner det. Alt vi har igjen i dag er minnene og automaten fra NetEnt som virkelig er en flott hyllest til et band som for alltid vil være i våre hjerter.

Privacy Policy